Неделя, 3 Март 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 21 Август 2018

2461

Дневен хороскоп - Близнаци - 21.08.2018 - Важен момент за бъдещето

Близнаците навлизат в цикъл за промени. Ако не сте готови с правилен избор, ще последва застой, трудности и несгоди, породени от дезориентация.

Точен и правилен избор означава да се заемете с неща, които добре умеете да правите, а не с такива, за които предполагате, че ги можете. Много от вас ще отбележат напредък в делата си, благоприятното време сега започва. Очакванията ви ще се оправдаят и скоро ще се преместите на нова работа, ще се включите в печеливш проект или ще тръгнете на почивка. Ще се радвате на уважение и специално внимание, което е добре да го оцените.

Колкото повече работа имате, колкото сте по-заети, толкова по-добре ще се справите. Комбинирайте умствена с физическа работа, за да не се разсейвате. Обърнете внимание на близките си, някой има нужда от съдействието или най-малкото от съчувствието ви. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!