Понеделник, 26 Февруари 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 21 Април 2018

2436

Дневен хороскоп - Близнаци - 21.04.2018 - Действайте усилено

Представителите на Близнаци трябва да действат с огромни усилия и много честно, за да преодолеят твърде лошите звездни влияния, които се срещат при част от вас днес.

Самостоятелно едва ли ще успеете, но ако ви подкрепи човек с възможности, шансът ви за успех ще се увеличи многократно и може да се укрепите. Имате известни ангажименти днес, които предпочитате да свършите вместо да оставяте за следващата седмица. Наистина така е най-добре, бъдете сигурни че впоследствие ще бъдете доволни от решението си. Добре ще е ако обърнете внимание на физическата си форма, която много от вас пренебрегват напоследък.

Намалете храната за сметка на движението. Общителни сте, разговорчиви, но не е желателно да стигате до натрапчива бъбривост. Разговорите ви трябва да протичат по-скоро като дискусии с информативна цел. Ако ви поканят да участвате в някаква кратковременна форма на обучение не отказвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!