Събота, 13 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 20 Март 2018

4678

Дневен хороскоп - Близнаци - 20.03.2018 - Честността е гаранция за успех

Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете вкъщи. Ситуацията при Близнаците е по-благоприятна и разкрива хубав шанс за сполука при положение че реализирате целите си по честен път.

Решите ли да действате хитро и нечестно, ще се сблъскате със съответната реакция на един или повече противници, а ситуацията се измества в друга плоскост. Денят ви ще се забърза и ще стане интересен. За да поддържате доброто си настроение не критикувайте и не правете нищо към другите, което не искате на вас да се случи. Избягвайте риска под каквато и да е форма. Вечерта намерете подходящо място за уединение и се насладете на удоволствията, които ви се предлагат.

Ако не се усещате сигурни в себе си, по-добре намалете темпото и „задръжте топката”. Работата ви едва ли ще напредне, но виж, проблеми може и да се появят. Отдайте се на две неща – на любимите ви занимания или на любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!