Четвъртък, 8 Декември 2022
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 20 Август 2018

2061

Дневен хороскоп - Близнаци - 20.08.2018 - Делови успехи и психически затруднения

Понеделник бележи началото на промени, които ще са благоприятни за деловото ви развитие. В психологически аспект обаче ситуацията противоположна. У мнозина от зодията ще се задълбочи душевната потиснатост, а нервността ще отбележи своеобразен връх.

Ще надделеете чрез силна воля. Верни на себе си, ще се погрижите добре за интересите си, оставяйки на втори план всичко, което не се отнася до вас самите. За да сте успешни, не пропускайте да изчистите собствените си задължения, така ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите, за да се подобрите напълно. Колкото по-бързо се справите с домашните задачи, толкова повече време ще ви остане за развлечения, така че не се увличайте в телефонни разговори и телевизионни предавания, а действайте чевръсто.

Ще има спорове и разправии между част от близките. Реагирайте и оправете нещата преди разговорите да са преминали в зоната на високите децибели. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година