Сряда, 6 Декември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 02 Март 2018

4705

Дневен хороскоп - Близнаци - 02.03.2018 - Избягвайте кавгите

Денят е наситен с възможности, възползвайте се от тях и работете за създаване на градивни и стойностни неща, към каквито разумът и сърцето ви насочват.

Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности. Бъдете бдителни към лицемерите и не разкривайте докрай тайните си. Приведете в ред документацията си, възможни са проверки. Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него и очакванията ви ще се сбъднат. Финансови и лични въпроси ще решите с помощта на близките си. Настроението ви е неустойчиво, податливи сте на влияние.

Намалете контактите и не се включвайте в дискусии, ако не е задължително. При възможност си избирайте заниманията самостоятелно. Отбягвайте дейности, които не са ви приятни, за да избегнете усещането за отегчение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!