Вторник, 16 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Април 2018

3415

Дневен хороскоп - Близнаци - 02.04.2018 - Леко напрежение

На мнозина от зодията ще им се наложи да решават някои пропуснати въпроси от близкото минало. Ще е много трудно, защото възникват сложни – поне за момента, трудности.

Към това може да се добави и нарастващата липса на стабилност и зачестилите противоречия с някой от колегите. В отлично настроение сте и отношенията ви с околните ще бъдат прекрасни рано или късно стига да зависи само от вас. От вас струи светлина и благоразположение, а присъствието ви внася спокойствие. Ако имате недоразумения с ваши близки, днес е моментът да опитате да ги изгладите.

Стойте далеч от роднините днес. Може така да се пошегуват с вас, че да ви заблудят и да подпишете документи, с които да си създадете проблеми. Ограничете контактите и се скатайте предимно във виртуалното пространство, по-безопасно е. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!