Неделя, 23 Февруари 2020
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 19 Август 2018

1656

Дневен хороскоп - Близнаци - 19.08.2018 - Проявете сдържаност

Неделя ще започне добре за Близнаците, но ако не сте достатъчно сдържани в отношенията си с околните, ще последват противоречия, които не след дълго ще прераснат в остри кавги.

Препоръчително е да укрепвате позициите си и да сте сдържани, защото предстоят промени. Сега е момента да изгладите всички противоречия с близките си. Семейството ще ви даде топлина и спокойствие от каквото се нуждаете. Погрижете се да наваксате с усвояването на знания, които сте пропуснали. Приятелите ви също имат нужда от вашето присъствие. Ясно изразен късмет в хазартни игри и тото.

Ще напреднете, но бавно. Не очаквайте големи печалби от краткосрочните си дейности. Ползата от тях ще е по-скоро в аспект стабилизация на авторитета и позициите ви. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година