Събота, 25 Септември 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

2477

Дневен хороскоп - Близнаци - 18.05.2018 - Сблъсък с пречки

Атмосферата е заредена с повече негативизъм, който се отразява неблагоприятно на всички: едни подтиква към лъжа, други към измами, с цел лично облагодетелстване, към пагубни внушения.

От гледна точка на постижения петък ще е положителен за Близнаците, въпреки кавгите, лъжите и недостойното поведение на голям процент от представителите на зодиакалния знак. Мнозина ще действат за реализацията на своя цел, но вероятността да успеете е нищожна. Желанията ви са силни и ще ви мотивират да пристъпите към по-активни действия в посока на осъществяването им. Постарайте се всичко, което започнете днес да го завършите в рамките на деня. Отнесете се с разбиране към проблемите на свой приятел, опитайте се да го разберете и помогнете.

Отделете време за подбор и усвояване на нова информация, свързана с професионалните ви занимания. Денят е подходящ за обучение, разширяване на опита, познанията и кръгозора ви. Инициирайте разговори по темите, които ви интересуват, ще чуете интересни мнения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година