Събота, 9 Декември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

3412

Дневен хороскоп - Близнаци - 18.02.2018 - Действайте честно

Вникнете в себе си, анализирайте мислите и действията си. Бъдете обективни в преценките си и към другите, защото е възможно да се сблъскате с коварни измами, съблазни и интриги.

На фона на изпълнената с напрежение и кавги социална обстановка, Близнаците запазват предимствените си позиции в деловите среди. Това предимство ще се окаже крехко и нестабилно за онези он зодията, които са готови да си служат с нечестни прийоми. Посветете част от деня на дома си. Подходящо е за започване на ремонтни работи. Това ще ви се отрази ободряващо. Доверете се на умението си да съчетавате оригиналното с практичното в подбора на интериора. Можете да разчитате на отлично здраве. Не се опитвайте да скъсявате дистанцията с личности, които се отнасят към вас с безразличие.

Изказванията ви може да бъдат разбрани неправилно и предадени на друг слушател във ваша вреда. Не обсъждайте с никого финансовото си състояние. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!