Четвъртък, 20 Юни 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 18 Август 2018

1508

Дневен хороскоп - Близнаци - 18.08.2018 - Предимството ви е в честността

Събота е носител на приличен шанс за реализация и е надежден за осъществяване на целите, но няма да разкрие тези градивни възможности на онези Близнаци, които ще предпочетат хитростта и измамите във взаимоотношенията си с околните.

Важна е също да сдържате гнева си. Следвайте програмата си за деня и не се разсейвайте със странични занимания. Отговорностите ви са големи и изискват пълната ви съсредоточеност. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви. В семейството ви очаква приятна изненада, свързана с придобивка на желана вещ. Ориентирайте се към екипна работа, с част от задачите ще се справите трудно, ако действате самостоятелно.

Колегите може да имат претенции към качеството на работата ви не оспорвайте, а уточнете изискванията. Някой от тях ще се опита да промени деловите отношения към по-лични, преценете ефекта в перспектива преди да се впуснете в любовна авантюра. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година