Понеделник, 26 Август 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 17 Август 2018

1768

Дневен хороскоп - Близнаци - 17.08.2018 - Гласувайте доверието си на партньорите

Петък е плодотворен за реализиране на делови цели, осъществяването на които следва да предоставите на вашите партньори. Намесите ли се със съвети за евентуални корекции – ще провалите успешния завършек.

Нямате късмет са сполука в личен план, а зя някои – здравословни проблеми. Време за отлагане не остана, заемете се с нерешените си въпроси и действайте. Паралелно с това ще работите за подобряване условията ви на работа и в бита. Доверете се на хора, доказали се с делата си. Обмисляйте добре възможностите, като не се поддавате на емоциите си. Някакво събитие или новина ще ви върне към миналото.

Ще ви трябва малко време, за да преоцените свои стари думи и действия. Трябва да намерите разумен компромис между желанията и възможностите си, за да стабилизирате финансовото положение. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година