Сряда, 8 Април 2020
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 17 Април 2016

1565

Много утежнена ситуация

Този ден носи промени за Близнаците, които за повечето от родените в зодията засягат личните дела и служебните ангажименти. Трансформации ще възникнат и в личен план, които се отнасят към общественото ви положение. Почти невъзможно е да се разминете със събитията. Предпочитате да прекарате този ден със семейството си, затова отлагате голяма част от ангажиментите си. Добре ще е да се разтоварите, тъй като изминалата седмица беше нелека за вас. Оставете настрана въпроси, с които не можете да се справите в момента, ще дойте и техният ред. 

В личен план се радвате на споделени чувства с интимния партньор. Като живак ще се плъзгате и пръскате във всички посоки. Трудно ще ви е да изберете една дестинация и едно нещо, което да ви се прави. Изборът е труден, но може би трябва да подходите практично. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година