Понеделник, 9 Декември 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 16 Март 2018

3929

Дневен хороскоп - Близнаци - 16.03.2018 - Борби и нерви

Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушения и най-вече от конфликти.

Петък ще е ярко напрегнат за доста от представителите на Близнаци. За този ден се очертава размяна на тежки и лоши удари с противници. Целите на тази борба са ясни – постигане на надмощие в материалната сфера. Здравословните проблеми ще отшумят и ще се радвате на слънчево настроение и вдъхновение. Хуморът ви ще се възприема добре и заедно с близките си хора ще изживеете приятни моменти заедно. Ако ви поискат помощ или съвет, не отказвайте.

Това ще ви направи доволни от самите вас. Действайте самостоятелно и с умерено темпо. Не е изключено през целия ден да усещате безпричинно вътрешно напрежение. Намалете контактите, за да не изпаднете в противоречие с околните. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година