Вторник, 23 Юли 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Сряда 16 Май 2018

2014

Дневен хороскоп - Близнаци - 16.05.2018 - Силно напрежение

Днес по-задълбочено се вглеждайте в хората, които се обръщат към вас с внимание и обич. За този ден е характерно силно напрежение при Близнаците и проблеми във взаимоотношенията.

В личен план те обхващат интимните, а по отношение на деловите цели фиксират острите несъгласия и кавгите с някого, поради което мнозина ще преустановят контактите с въпросните лица. Денят ви ще премине без неприятни изненади. Претенциите ви към деловите ви партньори са напълно основателни и най-вероятно ще бъдат удовлетворени. Бъдете по-настоятелни и постоянни в отношенията си с любимия човек.

Ще чуете критики за себе си или за работата. Не се вълнувайте твърде много. Преценете до колко са обективни и дали наистина трябва да промените нещо или става дума просто за злобни забележки. Не се връщайте към случки от миналото. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година