Петък, 15 Ноември 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 16 Декември 2017

3652

Дневен хороскоп - Близнаци - 16.12.2017 - Пазете се!

Условията за реализация на вашите планове не са от най-добрите, но това няма да попречи да достигнете до радващи постижения. Проявете по-голяма предпазливост към околните!

Някои от тях действат изключително коварно и ще се опитат да ви „подлеят вода”. Внимавайте с тях и всичко ще е наред! Най-после ви се отдава възможност да свършите нещо, което отдавна отлагате. Нека това бъде приоритетът ви през този ден. Бъдете сигурни, че постигнатия резултат ще ви зареди с усещане за добре свършена работа и добро самочувствие. Постарайте се да се съобразявате повече с желанията на околните и да не преследвате единствено личните си интереси. Опитайте се да овладеете емоциите и се дистанцирайте от конфликтни ситуации преди да ви въвлекат в тях и да ви отредят ролята на Настрадин Ходжа. Не са изключени обективни затруднения при изпълнение на професионалните ви задачи.

Избягвайте местата, където има струпване на много хора, особено в тъмната част на денонощието. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година