Понеделник, 27 Януари 2020
Близнаци

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Август 2018

1821

Дневен хороскоп - Близнаци - 16.08.2018 - Нерви и сполука

Много нерви и много неудобства придружават Близнаците днес, но никой от представителите на знака не е лишен от късмет и добри възможности за реализация на целите.

Безспорен успех ще регистрират онези от вас, които имат изграден план за действия и го изпълнят без отклонения. Проблем, възникнал от нищото ще намери решението си. По отношение на материалното си благополучие ще получите съдействие от човек, ползващ се с голям авторитет сред хората, които считате за капацитети в сферата на интересите ви. Не се учудвайте, ако конфликтните ситуации изникват една след друга.

Те няма да са пряко свързани с вас и е по-добре да се въздържате от участие. Не се опитвайте да изяснявате отношения или недоразумения, няма да ви разберат. Интимният ви партньор също ще ви помага да постигнете по-бързо целта си. Любовта е стимул за всеки, който е с открито сърце. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година