Четвъртък, 23 Септември 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 15 Май 2018

2273

Дневен хороскоп - Близнаци - 15.05.2018 - Избягвайте кавгите

Проявеният ви стремеж към справедливост и духовна чистота ви помага да посрещнете спокойно предизвикателствата и новостите, които носи днешния ден.

Каквото и количество да са благоприятните фактори за даден ден, Близнаците не са склонни да се облегнат на тях, а упорито работят за прокарването на собствените си идеи. Тази решителност и непреклонност ще предизвика същото у вашите противници, а това ще предизвика ненужни сблъсъци. Без да пренебрегвате работните си ангажименти, ще се погрижите за предстоящото си пътуване и приготовленията по него. Далечните дестинации ще ви направят по-взискателни към подробностите, като не пренебрегнете нищо, от което ще се нуждаете по време на ваканцията си.

Повече работа, повече възможности за изява и… повече информация. Не се разсейвайте, мислете кое ви е нужно и трябва да го усвоите бързо. Ще имате възможност да демонстрирате уменията и знанията си, ако сте достатъчно последователни ще напреднете. Добре ще се чувствате вечерта, като хора, изпълнили със съдържание деня си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година