Събота, 28 Януари 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Февруари 2018

4185

Дневен хороскоп - Близнаци - 15.02.2018 - Негативни емоции

Днес бъдете въздържани и прозорливи, пазете силите си, за да се противопоставите на провокации от различен характер, целящи дискредитиране и други, нежелани последствия.

Вашата сполука в материален план не подлежи на съмнение, макар че ще бъде предшествана от кавги и неразбирателство, но не те ща са причина за потиснатото настроение на мнозина от зодията. Някой от вас в очите на околните ще срещате разбиране и приветлива усмивка. Няма да имате затруднения в работата и няма да ви критикуват. Но не се главозамайвайте. Има още какво да усвоявате в живота си и още истини да откривате. Ролята ви на водачи тепърва предстои. Контактите ще са интензивни предимно във връзка с неформалните ви занимания.

Вероятно ще сложите край на стара вражда и ще подобрите отношенията си с някого. Помнете, че подадената ръка съвсем не означава разрешение за нарушаване на личното ви пространство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-