Понеделник, 6 Декември 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 15 Април 2018

3622

Дневен хороскоп - Близнаци - 15.04.2018 - Напредък

Неблагоприятните енергийни въздействия на деня се отразяват на психиката и ви правят податливи на изкушения. Неделя се свързва с доста неудобства за Близнаците, които при едни от зодията имат личен характер, а при други засягат отношенията с интимния партньор.

Действайте много внимателно. Неминуемо предстоят промени. Подчертани са недвусмисленно по няколко начина. Каквото правите да е от начало до край. Напрежението в работата и в личния ви живот ще отстъпи място на по-добрите развития. С ведро настроение ще пристъпите към всичко, което планирате да свършите, без да усещате умора. Взели сте нещата си в свои ръце, разчитате на себе си, за което ще ви приветства и съдбата.

Преди обед може да се почувствате малко унили и разсеяни. Не се занимавайте с отговорни дейности, карайте го по-лежерно. След обед със сигурност ще направите каквото сте намислили, а вечерта приятелите ще ви измъкнат на разходка или парти. Не им отказвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година