Вторник, 19 Март 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 14 Май 2018

2040

Дневен хороскоп - Близнаци - 14.05.2018 - Постижения

Негативен и тежък ден, който повишава емоционалността и ви прави по-уязвими на изкушения.

Ярко подвижни, гневни и едновременно хитри, Близнаците ще действат по целите си с видима агресивност.Последната не ви поставя в предимство а ражда повече напрежение, което пък от своя страна ще прерасне в нестабилност. Въпреки характерните за деня кавги – постижения не липсват. Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите. Отношенията ви в семейството ще се подобряват, пропорционално на настроението и успехите ви.

Поставяте си твърде амбициозни задачи, но по-същественото е, че сте в състояние да ги свършите. Крайният резултат ще зависи от това как ще разпределите времето си. Ако не се разсейвате и не се намесвате непрекъснато в работата на другите всичко ще е наред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година