Понеделник, 15 Юли 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 13 Октомври 2017

3849

Дневен хороскоп - Близнаци - 13.10.2017 - Нерешими противоречия

За мнозина от Близнаците възниква ситуация създаваща условия за изясняване на взаимоотношенията с някого. Не е препоръчително да се възползвате от момента, защото едва ли ще постигнете напредък.

Вместо да „развържете възела” ще последва затягането му, и отношенията ще се влошат. Справяте се завидно добре щом става дума за действие, независимо дали на работното място, или в интимните ви взаимоотношения. Зарадвайте човека до себе си с нещо приятно. Близките дни ви предстои важно начинание и е добре да се подготвите отрано. Разчитайте предимно на себе си. Намалете контактите и избягвайте разговори с личности, за които знаете, че имат „странно“ чувство за хумор. Ще се пошегуват с теми, които за вас са важни и ще ви създадат неприятни преживявания.

Излишно е да споделяте тревогите си. Преди обяд ще трябва да канализирате енергията си в правилна посока, за да не направите някоя глупост. След обяд нещата ще станат по-сериозни и може да не успеете да вдигнете глава от работа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!