×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 13 Януари 2018

3477

Дневен хороскоп - Близнаци - 13.01.2018 - Не се раздвоявайте

С активността си през днешния светъл и чист ден ще обогатите житейския си опит, за това не е препоръчително да зачерквате връзки или перспективи.

Този ден разкрива добри възможности за Близнаците, но предупреждава, че раздвояването и липсата на категоричност за насочване на енергията в едно направление ще ви доведе до провал. Преценете много точно възможностите си, подберете си надеждна стратегия, и действайте усърдно. Имате много работа днес и едва ли ще се задържате дълго на едно място. Не се спирате пред нищо, за да постигнете целите си. Това е чудесно, защото винаги когато проявявате търпение печелите. Способността ви да се разбирате с различни хора ще се прояви днес, когато ще ви се наложи да излагате на много хора възгледите си.

Тонусът ви е висок, но сте неспокойни и склонни да реагирате твърде емоционално на откровени дреболии. Буквално всеки, чието мнение е различно от вашето бива класиран в съзнанието ви като враг. Изолирайте се до колкото ви е възможно, за да избегнете конфликти, за които бихте съжалявали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.