Неделя, 1 Август 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 13 Февруари 2018

3870

Дневен хороскоп - Близнаци - 13.02.2018 - В условия на предимство

С бързи реализации и постигнати договорености ще се поздравят много от вас днес, но отложете новите си начинания за по-благоприятно време.

Ярката делова активност на Близнаците ще е безспорното им предимство във вторник, позволяващо не само реализация на деловите задачи, но и удовлетворителни постижения в личен план. Владейте се, за да не останете разочаровани от неочаквани пречки. Ще възникнат поради агресивността на мнозина. Денят може да поднесе изненади. Възможно е да постигнете равновесие в дейността си, но също е възможно да прекратите договори и сделки. Бъдете внимателни и търпеливи. Вероятна е промяна от всякакво естество. А парите ви ще дойдат от работата ви и търпението, с което ще я вършите.

Проявете пестеливост и пълен контрол. И не се предоверявайте - възможни са загуби. С леки недоразумения ще запомните днешния ден. Някой може да забрави ангажимент, поет към вас или да не ви разбере правилно. Уточнете подробностите преди да си развалите настроението. Със сигурност ще получите някаква компенсация като например покана за разходка с кафе. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година