Четвъртък, 30 Ноември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Февруари 2018

5158

Дневен хороскоп - Близнаци - 12.02.2018 - Частична стабилност

Космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието предразполага през този ден да се прави добро на ближните.

Понеделник засилва у Близнаците усещането за лична стабилност, което у мнозина е плод на схващането за реална свобода във финансов или емоционален аспект. В други направления обаче не е така. В делово отношение следва да повишите защитата си. Денят може да ви изненада неприятно. Добре ще е ако днес онези от вас, които не се движат много помислят за физическата си форма и направят нещо, което ще ги накара да се чувстват по-добре. Имате нужда от пречистване и разтоварване, но ще трябва да проявите постоянство в тази насока.

Околните ще ви подкрепят само ако им се сторите достатъчно сериозни в намеренията си. Подхождайте към трудностите с нестандартни методи. Онова, от което се страхувате ще се окаже по-лесно от онова, в което сте сигурни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!