Вторник, 7 Април 2020
Близнаци

Дневен хороскоп
Четвъртък 11 Февруари 2016

1921

Засилена нервност

Както обикновено Близнаците ще действат хитро, а в много случаи и коварно, за да осъществят намеренията си. Ще успеете, защото късметът ви е много силен. Във финансов план предстоят промени, чиято посока за момента не е ясна, защото формирането й тепърва ще се осъществява. Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност.

Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие. Само няколко дни ни делят от най-романтичния ден от годината, 14-ти февруари. За това не се чудете, ами още сега прочетете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Вижте още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година