Friday, August 28, 2015 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
(1) 2 3 4 ... 100 »
Седмичен хороскоп - Седмичен хороскоп за периода 24 - 30 август 2015 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/9 17:30:00 (416404 прочитания)

седмичен хороскоп 24 - 30 август 2015 година

Седмичен хороскоп за периода 24 - 30 август 2015 година. 24.08.2015 - 30.08.2015

Още от самото начало, новата седмица ще ви се стори провокативна. Периодът е изпълнен с отлична енергия, която ще ви зареди напълно. Следвайте ритъма на събитията и в никакъв случай не изоставайте!

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Седмичен хороскоп - Седмичен хороскоп за зодия Риби 10 - 16 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/9 17:22:46 (719 прочитания)

РИБИ 19 февруари - 20 март

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

В началото на седмицата в голяма степен интересите ви ще са насочени към решаване на социални и политически въпроси, ще ви занимават религиозни и етнически теми, наред с професионалните и финансови. Ще проявявате не скрит стремеж към разбиране и осъзнаване на невидимите неща, които ви привличат. В тази връзка са възможни развития, които ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако в някоя своя идея или инициатива не срещнете подкрепа от конкретен човек, когото сте си избрали, потърсете друг.

Ще имате възможности, възползвайте се. Препоръчително е в понеделник и вторник да не взимате окончателни решения по финансови и делови въпроси, да не подписвате документи и да не пристъпвате към рисковани начинания. По-добре ги отложете за следващите дни, когато успехът ви в тях ще бъде по-видимо изразен. Наложете си повече самоконтрол и овладейте егото си, което през тези дни може да ви създава проблеми.

Дните са подходящи за начало на дейност, изискваща бързина, смелост и оригиналност. В отношенията ви ще се цени инициативността и умението да контролирате импулсивността си. За радост и удовлетворение, започнатите дългосрочни проекти в сряда, четвъртък и петък, и най-вече онези, които имат отношение към партньорските съдружия, брака, семейството, творческите занимания и духовно себепознание ще бъдат ползотворни.

Грижете се по-добре за здравето си, уязвими са гърлото, ендокринната система и щитовидната жлеза. От срещите и решенията ви в края на седмицата ще произтичат добри действия, полезни за кариерата, бизнеса и парите ви. Няма да сте лишени от находчивост и прагматизъм, и ще се стремите към най-доброто за себе си и семейството ви.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Седмичен хороскоп - Седмичен хороскоп за зодия Водолей 10 - 16 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/9 17:21:46 (635 прочитания)

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 18 февруари

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

В началото на седмицата не подписвайте важни документи и не взимайте рисковани решения. Борбата за лидерство в междуличностните отношения и най-вече в семейството ще излезе на преден план, но не минавайте границите на разумното, за да не съжалявате. Поддържайте физическата си активност, но се пазете от прояви на агресия, която не води до нищо добро. Дните са подходящи за начало на нови дейности и за работи, които трябва да бъдат свършени бързо.

Благоприятно време за общуване с началници, за планиране на пътувания и покупки на предмети за бита. Дългосрочните проекти, започнати в сряда, четвъртък и петък ще са печеливши, но не рискувайте с прибързани решения. Любовта прониква дълбоко, зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. Необвързаните могат да открият сродната си душа. Не пренебрегвайте времето си за отдих, за приятелски срещи и културни развлечения. Пазете от претоварване главата и най-вече очите.

Ще завършите седмицата с делови, политически, творчески и лични срещи, засилен обмен на информация и интелектуални занимания. Добре е да имате предвид, че са възможни провали в плановете на хора, с които сте професионално обвързани, а това ще рефлектира и върху вашите. Пазете се от кражби, мошеничества и измами. Съобразявайки се с казаното по-горе и с подходящи действия ще осъществявате целите си, без вреда за себе си и околните.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Седмичен хороскоп - Седмичен хороскоп за зодия Козирог 10 - 16 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/9 17:20:40 (635 прочитания)

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

В понеделник и вторник не взимайте решение по финансови въпроси, избягвайте споровете и се стремете да развивате повече търпимост и толерантност към обкръжението ви. По отношение на чувствата и емоциите си бъдете внимателни, не бързайте да ги демонстрирате и въобще е добре да сте по-сдържани и да контролирате импулсивността си, за да не си навредите сами. В същото време ще се цени инициативността ви, проявена през тези дни, тя ще ви носи дивиденти в бъдеще.

В работата ви с банкови институции, обществени, политически, професионални и бизнес – среди ще имате резултати. В дните от сряда до петък е по-добре да не рискувате и да избягвате начинания, изискващи бързи решения. Последователността в действията ще ви гарантира дълготрайни придобивки и лично удовлетворение. В голяма част това касае партньорските взаимоотношения, брака, семейството и не на последно място любовта.

Осигурете си повече време за отдих, срещи с приятели и културни развлечения. В общуването ще доминират упорството и инатът, които са характерни за повечето от вас. Владеейки емоциите си и положението, в края на седмицата ще влияете върху мисленето на повече хора, за това бъдете добронамерени и го насочвайте в посока на помирение и конструктивни решения.

Само така ще може да осъществявате идеите си и най-вече там, където другите зациклят, без да се натоварвате психически и да губите сили. Постигнатото ще ускорите промените в живота ви, макар и да не го съзирате все още, но от страни нещата са по-забележими.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
Седмичен хороскоп - Седмичен хороскоп за зодия Стрелец 10 - 16 февруари 2014 година
Публикувано от AstroData на 2014/2/9 17:19:37 (876 прочитания)

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

ДНЕВЕН СЕДМИЧЕН МЕСЕЧЕН ГОДИШЕН ЛИЧЕН ЛЮБОВЕН ФОРУМ

В понеделник и вторник, ако се чувствате раздразнителни и не в подходящата форма, е по-добре да отложите подписване на финансови документи и да не водите важни преговори. Ще имате успех в занимания, които изискват смелост, решителност и бързина на действие. Не е препоръчително да се захващате с точни изчисления и съставяне на отчети.

Не носете в себе си много пари, съществува риск от загуби. През дните от сряда до петък започвайте всичко, което изисква продължителен период за реализацията му. Благодарение на аналитичния си ум и практичен подход може да разчитате на успех в делата си, а постигнатото ще остави трайна следа в живота ви. Партньорските връзки, брака, семейството и любовта, ще повишават усещането ви за стабилност и сигурност.

Изневерите не са препоръчителни, ще причинят главоболия не само на вас, но и в семейството на човека, когато сте предпочели. Ако обаче е налице неудовлетвореност от работа, семейството и обкръжението ви, в края на седмицата много от вас ще се замислят повече над проблемите си и ще търсят начини за постигане на по-добра материална осигуреност и спокойствие.

С интелигентни решения и правилен подход в събота и неделя ще разрешавате навреме финансовите си проблеми и това ще ви носи предимства, от които ще се възползвате през следващите дни. Дните са подходящи за есктрасензорно лечение, приемане на отвари и лекарства за черния дроб.

добави коментар      
  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП |
(1) 2 3 4 ... 100 »
Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Реклама
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg