Tuesday, September 1, 2015 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
Дневен хороскоп - Здраве и късмет за Близнаците
Публикувано от AstroData на 2012/9/8 0:40:27 (701 прочитания)

Дневен хороскоп за събота, 8 септември 2012 година.

Любопитни факти за този ден:

Слънце: Дева
Слънцето влиза в Везни на 23.09.2012
Планета: Сатурн
Качества: истина, справедливост, търпение, упоритост, реализация
Подходящ за: медитация, концентрация, усамотение, анализ, подреждане, почистване, освобождаване от староро
Храна и билки: маслина, бакла, черна ряпа, боровинки, шипки, копър, кимион, кестен, кафе
Цвят, тон, метал: виолетов, си, олово


ОВЕН 21 март - 20 април

Сполука
Благоприятен ден, предоставящ добри възможности за реализация на намеренията, и ще е особено ефективен за партньорски взаимодействия в бизнеса, както и за провеждане на преговори или осъществяване на сделки. При мнозина от Овните ще се увеличат негативните емоции. В повечето случаи нова напрежение е плод на клеветите, които се разпространяват в общественото пространство за вас.Като изключим този неприятен момент, който ще взриви гнева на мнозина, събота преминава в условията на добро взаимодействие и сполука за целите.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

Любов
Телците ще реализират удовлетворителни постижения при провеждане на делови разговори или преговори, както и в съвместни партньорски ангажименти през съботния ден. И вие, по подобие на Овните, не сте защитени от клевети и клюки, но за разлика от тях не реагирате бурно, и не сте склонни да драматизирате този вид човешка слабост. Един от много благоприятните фактори през този ден, е шансът ви да стабилизирате деловите и обществените си позиции чрез подкрепата на влиятелни личности. Не липсват и хубави постижения в личен план.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

Късметлии
Благоприятен ден, през който представителите на Близнаци разполагат с много добри възможности за реализация на личните и деловите си цели. По отношение на вторите, правилният избор е да действате в партньорство. това изисква и определени волеви усилия, насочени предимно към овладяване на нервите. Не е тайна, че лесно се гневите и неусетно попадате в плен на душевен дисбаланс, а резултатите от това не са оптимистични. Днес за всички от зодията дебело е подчертан силният личен късмет, с който разполагате, и от който ще се възползвате.

РАК 22 юни - 22 юли

Върви ви
На Раците днес много ще им върви в осъществяването на намеренията си. Определението засяга както реализацията на деловите цели, така и личните стремежи на родените в знака. Особено ефективни по отношение на бъдещата делова дейност и за стабилизацията в материален план, се оказват контактите в обществения периметър. Твърде вероятно е с хора от професионалния ви бранш, да достигнете до идеята за работа в екип. Осъществяването на подобно хрумване ще е твърде полезна крачка, защото това обединение ще израсте на солидна основа.

ЛЪВ 23 юли - 23 август

Гледайте напред
За представителите на Лъв този ден ще започне нервно. Състоянието ви едва ли има нещо общо с действащите в момента условия, защото е формирано на база отминали събития, които са ви угнетили достатъчно силно, а ефектът им все още не е отминал. За да се освободите от негативното им въздействие, се налага да подходите волево, и да забравите събитията, които болезнено са ви наранили. Денят предоставя хубави условия за контакти в обществените среди, чрез които ще възстановите вътрешното си равновесие, и ще направите вярна крачка към бъдещето.

ДЕВА 24 август - 23 септември

Починете си
Събота може да се определи като добра за Девите, но ще е напрегната и ще предизвика силна нервна превъзбуда у мнозина. Последното определение има отношение към онези, които ще се ориентират към делови цели. При някои може да последва благоприятен обрат, и да реализират намеренията си, но е твърде съмнително това да се случи в широк мащаб и за преобладаващото мнозинство, защото денят ще е затруднителен поради липсата на шанс. По тази причина ще е най-добре да се насочите към цели, които ще поддържат доброто ви настроение.

ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

Не слушайте клюки
През този ден представителите на Везни разполагат с много добри възможности за реализация на набелязаните цели и задачи.Неприятният факт за съботата е само един. Човек от вашето обкръжение, който е енергичен и твърде деен за контакти в обществото, ще ви провокира с нещо - разговор, за който ще твърди, че сам е присъствал при провеждането му или с нещо друго. Не се подавайте на този натиск. Действайте според планираните начини, и сполуката ще е на ваша страна. Денят е добър за контакти, но те едва ли ще имат важно значение за вас.

СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Излезте с приятели
През този ден Скорпионите са разделени в две големи групи. Едни от зодията ще предпочетат отдиха, неангажираните контакти в обществените среди, или заниманията от лично естество, а другите ще действат устремно в деловите среди с цел разрешаване на спорове или отстраняване на проблеми. Представителите на втората група рискуват да влязат в остри дебати, които в много случаи ще завършат с кавги. При така възникналата ситуация постигането на целите ви е твърде съмнително. В никакъв случай не бива да достигате до крайности.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

Звездите са с вас
Денят е доста благоприятен за осъществяване на намеренията, независимо от това какви са те - делови или лични. У мнозина от зодията се забелязва тенденция към агресивност, но тя едва ли ще е помощник за осъществяване на целите. За делово ориентираните е най-добре да насочат вниманието си към партньорство, а най-значимата крачка, която бихте могли да направите днес, е да положите основата на съюз за работа в даден делови сектор, тъй като този ще ви донесе доста предимства. По принцип, споразуменията за бъдещето са чудесен ход.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

Владейте се
Освен че Козирозите ще демонстрират значителна активност през този ден, съдбата се е погрижила да ги дари с достатъчно късмет за реализиране на целите. Тази положителна характеристика за събота ще се разгърне в пълнота, ако благоразумно избягвате конфликтите. Огромна е вероятността дребно спречкване или недоволство, да се превърне в основа за ярък скандал, който дори да завърши непредсказуемо поради високата доза агресия. Не позволявайте подобно развитие на взаимоотношенията да провали този толкова благоприятен ден.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

По мед и масло
Никой не би отказал да е Водолей през този ден. Късметът ви е изненадващо силен, ориентацията е твърде точна и правилна, а сполуката - особено за действащите по делови цели, е извън съмнение. Не по-малка ще е и тази в лично отношение, но тук някои от зодията действат с известно прибързване, което може намали ефекта от постигнатата сполука. В делово отношение възникват надежди обещания към вас от нечия страна. Може би ще имате право да не ги подлагате на съмнение, но правилният подход е да не разчитате, преди да се е случило.

РИБИ 20 февруари - 20 март

Заложете на сигурно
Събота предоставя на Рибите чудесни условия за реализация на целите в обществените среди, тези свързани с дома и ангажиментите от де-лови тип. За да постигнете успех в интересуващото ви направление или направления, следва да сте решителни и категорични. За всички от зодията е видима известна нестабилност, характерна с промяна в решенията и стремеж към химерични реалности. Заложете на онова, което е сигурно и реално, за да последва сполука. Към това трябва да се прибави и необходимостта от спокойствие. Нервността ви е повишена.


добави коментар      
  

Последни публикации
Не пропускайте природното явление синя Луна тази нощНе пропускайте природното явление синя Луна тази нощ 15 изумителни факта за човешкото тяло15 изумителни факта за човешкото тяло Правите ли любов всеки ден ? Да и още как !Правите ли любов всеки ден ? Да и още как !
Тест: Жените и щастието ! А ти щастлива ли си ?Тест: Жените и щастието ! А ти щастлива ли си ? Зодията и профилната ни снимка във FacebookЗодията и профилната ни снимка във Facebook Жените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиитеЖените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиите
Кои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на бракКои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на брак Какви са мечтите ви според зодиакалният ви знакКакви са мечтите ви според зодиакалният ви знак Как представителите на различните зодии дразнят околнитеКак представителите на различните зодии дразнят околните
Оставете вашият коментар
(Моля пишете на кирилица)
Вашето име:
Анти-Спам Код:
Коментари
Все още няма коментари! Бъдете първи и напишете Вашето мнение!

ОБРАТНО ГОРЕ

Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Реклама
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg