Thursday, July 24, 2014 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
Дневен хороскоп - Здраве и късмет за Близнаците
Публикувано от AstroData на 2012/9/8 0:40:27 (580 прочитания)

Дневен хороскоп за събота, 8 септември 2012 година.

Любопитни факти за този ден:

Слънце: Дева
Слънцето влиза в Везни на 23.09.2012
Планета: Сатурн
Качества: истина, справедливост, търпение, упоритост, реализация
Подходящ за: медитация, концентрация, усамотение, анализ, подреждане, почистване, освобождаване от староро
Храна и билки: маслина, бакла, черна ряпа, боровинки, шипки, копър, кимион, кестен, кафе
Цвят, тон, метал: виолетов, си, олово


ОВЕН 21 март - 20 април

Сполука
Благоприятен ден, предоставящ добри възможности за реализация на намеренията, и ще е особено ефективен за партньорски взаимодействия в бизнеса, както и за провеждане на преговори или осъществяване на сделки. При мнозина от Овните ще се увеличат негативните емоции. В повечето случаи нова напрежение е плод на клеветите, които се разпространяват в общественото пространство за вас.Като изключим този неприятен момент, който ще взриви гнева на мнозина, събота преминава в условията на добро взаимодействие и сполука за целите.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

Любов
Телците ще реализират удовлетворителни постижения при провеждане на делови разговори или преговори, както и в съвместни партньорски ангажименти през съботния ден. И вие, по подобие на Овните, не сте защитени от клевети и клюки, но за разлика от тях не реагирате бурно, и не сте склонни да драматизирате този вид човешка слабост. Един от много благоприятните фактори през този ден, е шансът ви да стабилизирате деловите и обществените си позиции чрез подкрепата на влиятелни личности. Не липсват и хубави постижения в личен план.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

Късметлии
Благоприятен ден, през който представителите на Близнаци разполагат с много добри възможности за реализация на личните и деловите си цели. По отношение на вторите, правилният избор е да действате в партньорство. това изисква и определени волеви усилия, насочени предимно към овладяване на нервите. Не е тайна, че лесно се гневите и неусетно попадате в плен на душевен дисбаланс, а резултатите от това не са оптимистични. Днес за всички от зодията дебело е подчертан силният личен късмет, с който разполагате, и от който ще се възползвате.

РАК 22 юни - 22 юли

Върви ви
На Раците днес много ще им върви в осъществяването на намеренията си. Определението засяга както реализацията на деловите цели, така и личните стремежи на родените в знака. Особено ефективни по отношение на бъдещата делова дейност и за стабилизацията в материален план, се оказват контактите в обществения периметър. Твърде вероятно е с хора от професионалния ви бранш, да достигнете до идеята за работа в екип. Осъществяването на подобно хрумване ще е твърде полезна крачка, защото това обединение ще израсте на солидна основа.

ЛЪВ 23 юли - 23 август

Гледайте напред
За представителите на Лъв този ден ще започне нервно. Състоянието ви едва ли има нещо общо с действащите в момента условия, защото е формирано на база отминали събития, които са ви угнетили достатъчно силно, а ефектът им все още не е отминал. За да се освободите от негативното им въздействие, се налага да подходите волево, и да забравите събитията, които болезнено са ви наранили. Денят предоставя хубави условия за контакти в обществените среди, чрез които ще възстановите вътрешното си равновесие, и ще направите вярна крачка към бъдещето.

ДЕВА 24 август - 23 септември

Починете си
Събота може да се определи като добра за Девите, но ще е напрегната и ще предизвика силна нервна превъзбуда у мнозина. Последното определение има отношение към онези, които ще се ориентират към делови цели. При някои може да последва благоприятен обрат, и да реализират намеренията си, но е твърде съмнително това да се случи в широк мащаб и за преобладаващото мнозинство, защото денят ще е затруднителен поради липсата на шанс. По тази причина ще е най-добре да се насочите към цели, които ще поддържат доброто ви настроение.

ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

Не слушайте клюки
През този ден представителите на Везни разполагат с много добри възможности за реализация на набелязаните цели и задачи.Неприятният факт за съботата е само един. Човек от вашето обкръжение, който е енергичен и твърде деен за контакти в обществото, ще ви провокира с нещо - разговор, за който ще твърди, че сам е присъствал при провеждането му или с нещо друго. Не се подавайте на този натиск. Действайте според планираните начини, и сполуката ще е на ваша страна. Денят е добър за контакти, но те едва ли ще имат важно значение за вас.

СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Излезте с приятели
През този ден Скорпионите са разделени в две големи групи. Едни от зодията ще предпочетат отдиха, неангажираните контакти в обществените среди, или заниманията от лично естество, а другите ще действат устремно в деловите среди с цел разрешаване на спорове или отстраняване на проблеми. Представителите на втората група рискуват да влязат в остри дебати, които в много случаи ще завършат с кавги. При така възникналата ситуация постигането на целите ви е твърде съмнително. В никакъв случай не бива да достигате до крайности.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

Звездите са с вас
Денят е доста благоприятен за осъществяване на намеренията, независимо от това какви са те - делови или лични. У мнозина от зодията се забелязва тенденция към агресивност, но тя едва ли ще е помощник за осъществяване на целите. За делово ориентираните е най-добре да насочат вниманието си към партньорство, а най-значимата крачка, която бихте могли да направите днес, е да положите основата на съюз за работа в даден делови сектор, тъй като този ще ви донесе доста предимства. По принцип, споразуменията за бъдещето са чудесен ход.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

Владейте се
Освен че Козирозите ще демонстрират значителна активност през този ден, съдбата се е погрижила да ги дари с достатъчно късмет за реализиране на целите. Тази положителна характеристика за събота ще се разгърне в пълнота, ако благоразумно избягвате конфликтите. Огромна е вероятността дребно спречкване или недоволство, да се превърне в основа за ярък скандал, който дори да завърши непредсказуемо поради високата доза агресия. Не позволявайте подобно развитие на взаимоотношенията да провали този толкова благоприятен ден.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

По мед и масло
Никой не би отказал да е Водолей през този ден. Късметът ви е изненадващо силен, ориентацията е твърде точна и правилна, а сполуката - особено за действащите по делови цели, е извън съмнение. Не по-малка ще е и тази в лично отношение, но тук някои от зодията действат с известно прибързване, което може намали ефекта от постигнатата сполука. В делово отношение възникват надежди обещания към вас от нечия страна. Може би ще имате право да не ги подлагате на съмнение, но правилният подход е да не разчитате, преди да се е случило.

РИБИ 20 февруари - 20 март

Заложете на сигурно
Събота предоставя на Рибите чудесни условия за реализация на целите в обществените среди, тези свързани с дома и ангажиментите от де-лови тип. За да постигнете успех в интересуващото ви направление или направления, следва да сте решителни и категорични. За всички от зодията е видима известна нестабилност, характерна с промяна в решенията и стремеж към химерични реалности. Заложете на онова, което е сигурно и реално, за да последва сполука. Към това трябва да се прибави и необходимостта от спокойствие. Нервността ви е повишена.


добави коментар      
  

Последни публикации
Кои са зодиите, които задължително ще ви разсмеятКои са зодиите, които задължително ще ви разсмеят Най-подходящите обувки за зодиакалния ви знакНай-подходящите обувки за зодиакалния ви знак Зодиакалните знаци, които изневеряват най-рядкоЗодиакалните знаци, които изневеряват най-рядко
Парфюмите които влудяват мъжете според зодиятаПарфюмите които влудяват мъжете според зодията Стилът в секса на различните зодиакални знациСтилът в секса на различните зодиакални знаци Скандалът и реакциите на различните зодииСкандалът и реакциите на различните зодии
Мъжките недостатъци според зодиакалния знакМъжките недостатъци според зодиакалния знак Пророческите сънища на зодиакалните знациПророческите сънища на зодиакалните знаци Мъжките и женски зодии – каква е нашатаМъжките и женски зодии – каква е нашата
Оставете вашият коментар
(Моля пишете на кирилица)
Вашето име:
Анти-Спам Код:
Коментари
Все още няма коментари! Бъдете първи и напишете Вашето мнение!

ОБРАТНО ГОРЕ

Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg