Friday, August 28, 2015 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
Китайски хороскоп - Петел - годишен хороскоп за 2012
Публикувано от AstroData на 2010/2/18 11:00:00 (4790 прочитания)


Години: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Характеристики

Петелът е един истински мечтател. Обича да се възприема доста на сериозно и си умира да го ласкаят.Не се притеснява да изказва мнението си и понякога го прави рязко и агресивно. Ако събеседниците му възприема това като откровеност и ексцентричност, комуникацията ще е много лесна. Петелът казва онова, което мисли. Тази откровеност говори за егоизъм. Той не се засяга от критиките на околните и не предполага, че неговите критики може да наранят някого.

Петелът само на външен вид е ексцентричен, всъщност иска просто да го забележат, а що се отнася до политическите му възгледи на моменти наистина работи против себе си. Той е убеден, че винаги е прав и че знае какво прави. Вярва само на себе си, не се доверява на никого и обича да дава съвети. Петелът създава впечатление, че обича приключения, но по-скоро обича да мечтае, да наблюдава, да се възхищава на собственото си величие, плод на въображението му. Обича да импровизира и да рискува. Хората го харесват, но много често остават разочаровани от него. Обещава повече, отколкото може да направи. Впечатлява повече с външния си вид, отколкото със сексуалните си възможности.

Петелът е сконен към мързел, но едновременно с това може да бъде и работохолик. Желанията му са повече от възможностите и когато не ги постигне се чувства много огорчен. Петелът обикновено печели много добре. В състояние е да получи пари от всичко, с което се захване. Винаги намира онова, което търси. Ако не се поддаде на желанието си да лентяйства и да философства, Петелът е богат до края на живота си, в противен случай става просто поредният скитник-дървен философ. Дори в такава позиция той е доволен, защото успява да привлече вниманието върху себе си. Склонен е да се впуска в рисковани финансови операции и може да загуби всичко заради излишна мечтателност. Въпреки че няма нюх на икономист управлява успешно средствата си.

Петелът трябва да положи усилия, за да спечели и задържи обекта на чувствата си. За съжаление, Петелът много често разочарова любимия си човек, защото не отговаря на очакванията му и обещава повече, отколкото има намерение да даде. Мъжът-Петел обича жени, които може да впечатли и да бъде ухажван от тях. Ако получи вниманието им няма да направи никакви по-нататъшни стъпки. Много рядко има стабилни приятели, защото мъжете го отегчават. Жената-Петел предпочита дамска компания, в която се чувства равна. Възходите и паденият във всички фази от живота на Петела са непрекъснати във всички области – финансова, интимна, любовна. Петелът успява да преодолее всичко и до края на живота си е щастлив.

Мъжът, роден в годината на Петела е човек с добър късмет. Ако е роден през есента и зимата – голям късметлия. Добър, кротък, с чувство за хумор, не се вслушва в съвети. Има полезни навици и му върви в дейностите, изискващи сръчност. Ако има на гърдите или лицето белег - притежава екстрасензорни способности.

Жената, родена в годината на Петела – щастливи са родените през пролетта и лятото. Родените през есента и зимата са задоволени, но никога бедни. Спокойна, уравновесена, делова, речовита, трудолюбива, доброжелателна, но няма много приятели. Умее да се облича красиво и стилно. Обикновено произхожда от известен и знатен род. Ако има родилно петно на бузата има и щастлива съдба. Трудни години за нея ще са 22, 38, 47-та.

Критични години За мъжа това са 11, 12, 15 и 20 –тата от живота му, когато ще преживее неприятности. За жената – 64 и 83-тата година.

Несъвместимости Петелът има потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) със заека.

Какво очаква представителите на зодия Петел през 2010 година

Петелът трябва да бъде предпазлив през тази година. Да се занимава само с дейности, от които разбира и да не привлича вниманието върху себе си, за да не пострада и да не плаща за чужди грешки.

Петелът е много самоуверен и вярва в способностите и възможностите си. Ако прояви уважение към колегите ще стабилизира професионалните си позиции. Тойт е много работоспособен и това ще му помогне да повиши приходите си.

За да избегне сериозни лични неприятности или дори раздяла, трябва да намери баланса между обществения и личния си живот през 2010 година.

      
      ПЛЪХ

БИК

ТИГЪР

ЗАЕК (КОТКА)


      
      ДРАКОН

ЗМИЯ

КОН

КОЗА (ОВЦА)


      
      МАЙМУНА

ПЕТЕЛ

КУЧЕ

СВИНЯ


добави коментар      
  

Последни публикации
Не пропускайте природното явление синя Луна тази нощНе пропускайте природното явление синя Луна тази нощ 15 изумителни факта за човешкото тяло15 изумителни факта за човешкото тяло Правите ли любов всеки ден ? Да и още как !Правите ли любов всеки ден ? Да и още как !
Тест: Жените и щастието ! А ти щастлива ли си ?Тест: Жените и щастието ! А ти щастлива ли си ? Зодията и профилната ни снимка във FacebookЗодията и профилната ни снимка във Facebook Жените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиитеЖените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиите
Кои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на бракКои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на брак Какви са мечтите ви според зодиакалният ви знакКакви са мечтите ви според зодиакалният ви знак Как представителите на различните зодии дразнят околнитеКак представителите на различните зодии дразнят околните
Оставете вашият коментар
(Моля пишете на кирилица)
Вашето име:
Анти-Спам Код:
Коментари
Все още няма коментари! Бъдете първи и напишете Вашето мнение!

ОБРАТНО ГОРЕ

Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Реклама
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg