Friday, August 28, 2015 
хороскопи от astrodata.bg
   
НАЧАЛО  | СЪВМЕСТИМОСТ  | ВСИЧКО ЗА ЗОДИИТЕ  | СЕКС ХОРОСКОП | PROMALL  | ОНЛАЙН ИГРИ | ФОРУМ |
Всичко за зодиите
Зодии - Коя зодия е най-подходяща за ваш приятел
Публикувано от AstroData на 2013/7/4 12:50:00 (9150 прочитания)

Коя зодия е най-подходяща за ваш приятел

Всички знаем, че едно от най-трудните неща в живота на всеки човек е създаването и запазването на едно приятелство. Ежедневно се срещаме със стотици хора, но хората, на които избираме да се доверим и остават в сърцето ни се броят на пръсти.

Ето защо ние от AstroData.bg ще се опитаме да ви улесним максимално. Според много проучвания можем до голяма степен да разберем дали някой наш познат е подходящ за наш приятел, съдейки само по зодиакалния му знак.


ОВЕН 21 март - 19 април

Представителите на зодия Овен са може би най-верните приятели. Бъдете сигурни, че независимо от обстоятелствата винаги ще застанат на ваша страна, ще се застъпят за вас, ще ви защитят. Овните са много дейни и жизнени, така че трябва да се научите да спазвате забързаното им темпо. Те ще са ви благодарни, ако ги съпровождате навсякъде. Зодия Овен може да създаде добри приятелства с останалите огнени знаци, земните знаци ще ги отегчат, приятелството с водните няма да е дълготрайно, а въздушните от противоположен пол ще ги съблазнят.

    
   

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Телците пазят ревностно приятелите си. Те се доверяват трудно, така че се въоръжете с търпение, докато ви допуснат наистина близо до себе си. Знайте, че представителите на зодия Телец ще направят всичко за приятелите си. Върнете им жеста, като ги обграждате непрекъснато с внимание и не ги пренебрегвате. Зодия Телец създава силни приятелства с другите земни знаци, с водните също могат да изградят стабилна връзка, рядко се разбират с въздушни знаци, а с огнените се получава взривоопасна комбинация.

    
   

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Ако искате да се сближите със зодия Близнаци, то тогава задължително ги ласкайте и изтъквайте положителните им качества постоянно. Представителите на зодия Близнаци се славят с тежките си характери. Подгответе се често да влизате в словесни схватки с тях. За тях от изключителна важност е личното мнение и умението да го защитаваш. Зодия Близнаци може да създаде трайни и силни приятелства с представители на огнените знаци, както и на въздушните, а земните знаци не отговарят на изискванията на Близнаците.

    
   

РАК 21 юни - 22 юли

Представителите на зодия Рак държат изключително много на приятелите си. Без съмнение те ще направят всички за близките си. Но внимавайте да не загубите доверието им, ако това се случи, не разчитайте вече на Раците. Грижете се за приятелите си зодия Рак – те ще оценят старанието ви високо. Зодия Рак може да създаде добри приятелства със земните знаци, а също и с водните, с въздушните и огнени знаци мислят прекалено различно и дълготрайно приятелство е малко вероятно.

    
   

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Лъвовете ще пазят приятелите си навсякъде и по всяко време. Разбира се, благодарността ви трябва да се изразява в чести похвали към представителите на зодия Лъв. Бъдете сигурни, че те преценяват всяка ситуация трезво, хладнокръвно и винаги справедливо. Не търпят безпочвеното перчене. Зодия Лъв създава силни приятелства с всички огнени знаци, както и в повечето случаи с въздушните знаци, водните и земните знаци могат да спечелят приятелство с Лъв, когато той е осъзнал какво иска от живота.

    
   

ДЕВА 23 август - 22 септември

Може би няма да се учудите, че представителите на зодия Дева са привърженици на чистотата и спретнатостта. Именно затова те харесват дружбата точно с такъв тип хора. Чувството за хумор на Девите е пословично, те често ще ви карат да се смеете от сърце. Имайте предвид, че те не винаги обичат да споделят всичко и смятат за по-удачно да не ви натоварват със собствените си проблеми. Зодия Дева може да се сприятели с останалите земни знаци, водните знаци също се разбират с лекота, докато с огнените и въздушните имат прекалено много разлики.

    
   

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Представителите на зодия Везни винаги обмислят много внимателно всяко свое решение. Затова когато ви дадат съвет, можете да сте сигурни, че наистина го мислят. Везните обичат да се грижат за другите и го правят с лекота. Бъдете честни с тях, те ще оценят прямотата ви, не са привърженици на лъжи и заобикалки. Зодия Везни се сприятелява най-често с останалите въздушни знаци, както и с огнените, земните знаци им се струват отегчителни, а смятат водните за твърде емоционални.

    
   

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Ще бъдете обградени с внимание и мили жестове, ако се сприятелите със зодия Скорпион. Те ще застанат зад идеите ви, независимо дали те са с цел личностно развитие или просто някоя лудория, която ще ви развесели. Представителите на зодия Скорпион ценят високо искреността. Не се притеснявайте, ако ви засипват с множество въпроси, това е типично за тях. Зодия Скорпион създава дълги приятелства с останалите водни знаци, както и със земни, въздушните знаци не се нравят на Скорпионите заради студенината им.

    
   

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Стрелците създава изключително дълготрайни приятелства. В никакъв случай няма да скучаете със Стрелец. С лекота се превръщат в душата на компанията и могат да ви забавляват с часове. Представителите на зодия Стрелец прощават приятелските грешки лесно, ако им признаете цялата истина. Лицемерието не им е присъщо и не го толерират. Зодия Стрелец може да създаде силни приятелства с огнени и въздушни знаци, земните знаци са прекалено практични за Стрелците, а водните не им се нравят.

    
   

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Представителите на зодия Козирог се славят с нескончаемите си цели и стремежа да ги постигнат на всяка цена. Козирозите са предани приятели, които винаги ще ви се притекат в случай, че имате нужда от помощ. Не обичат да се колебаят и да оставят работата си недовършена. Зодия Козирог създава чудесни приятелства с останалите земни знаци, водните ги подтикват да повярват в себе си и собствените си възможности, огнените и въздушните знаци потискат Козирозите.

    
   

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Най-комуникативните и обградени с най-много приятели са именно Водолеите. Разговорите са стихията им, а за темата не се притеснявайте – те се славят с богата обща култура и се компетентни по много въпроси. Представителите на зодия Водолей трудно допускат до себе си близки приятели, но ако постигнете такова, то определено ще си заслужава. Зодия Водолей може да се сприятели с въздушни знаци и огнени знаци, водните и земните знаци не са по вкуса им.

    
   

РИБИ 19 февруари - 20 март

Рибите се славят като най-позитивно настроената зодия. Като приятели те са много предани, отговорни и верни, но ако ги разочаровате, ще ви простят много трудно и няма да забравят обидата, която сте им нанесли. Представителите на зодия Риби обичат често да им показвате привързаността си към тях. Зодия Риби създава трайни приятелства с останалите водни знаци, както и със земните, огнените и въздушните знаци не влияят добре на Рибите и приятелствата им не издържат дълго.

    
   


добави коментар      
  

Последни публикации
Не пропускайте природното явление синя Луна тази нощНе пропускайте природното явление синя Луна тази нощ Зодията и профилната ни снимка във FacebookЗодията и профилната ни снимка във Facebook Жените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиитеЖените, сексапилът и това което трябва да знаете за зодиите
Кои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на бракКои са зодиите, които са най-подходящи за сключване на брак Какви са мечтите ви според зодиакалният ви знакКакви са мечтите ви според зодиакалният ви знак Как представителите на различните зодии дразнят околнитеКак представителите на различните зодии дразнят околните
Кои са зодиите, които задължително ще ви разсмеятКои са зодиите, които задължително ще ви разсмеят Най-подходящите обувки за зодиакалния ви знакНай-подходящите обувки за зодиакалния ви знак Зодиакалните знаци, които изневеряват най-рядкоЗодиакалните знаци, които изневеряват най-рядко
Оставете вашият коментар
(Моля пишете на кирилица)
Вашето име:
Анти-Спам Код:
Коментари
Все още няма коментари! Бъдете първи и напишете Вашето мнение!

ОБРАТНО ГОРЕ

Реклама
Последвайте ни в социалните мрежи

Поръчайте личен хороскоп

(въведи дата на раждане)

(избери вид хороскоп)

Твоят зодиакален знак
Анкета
Коя зодия сте ?
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Анкетата е активна до 2020/5/4 17:25
Реклама
Google+
SEO оптимизация от Rank.bg